13 maj firades Nyköpings Kanotklubb 90 år i Stadsvakten.

Med anledning av Nyköpings Kanotklubb (NKK) firar 90 .Uppmärksammade  Nyköpings hembygdsförening  och Stadsvakten klubbens historia i Stadsvakten. Där  bjöds det på mingel och underhållning av Good Fellow.

ordförande i Nyköpings hembygdsförening  och Stadsvakten Eva Andersson hälsade välkommen 

och gratulerade  klubben till 90 år av ” guld och ära ” i kanotklubben.        Gert Fredrikssons barn och barnbarn var inbjudna dagen till ära.Urban Granström Kommunstyrelsens ordförande tillika kommunalråd , höll gratulationstal  och lyfte också det viktiga ideella arbetet som NKK står för. Han  såg också fram emot evenemangen den 13 juni i Kanotstadium som då förhoppningvis hinner byta namn till Gert Fredrikssons Arena. Kanotisten Hans Nilsson tog med publiken på en fiktiv vandring i NKK:s historia under 90 år.

Gustav Hedin sekreterare i NKK belyste verksamheten idag och det framåtsyftande ungdomsarbete i NKK.

Odd Fellow  logen 44 Sörmland genom Hans Karlsson tilldelade NKK ungdomsverksamhet 10 000 kr.

Detta var ett samarrangemang mellan Nyköpings Kanotklubb,Nyköpings hembygdsförening och Stadsvakten.