27/1 Berättade Eva och Håkan Groop om deras målarresor.

På berättarlördag i Stadsvakten den 27 januari, berättade Eva och Håkan Groop om att de under 25 år varit arrangörer av målarresor och om att de hade bestämt att samla minnen i boken ”VÅRA PÄRLOR 23 resemålet utanför turiststråken. Målarresor- Minnen -Fakta.”. Publiken fick följa med på en intressant fiktiv vandring på deras unika resmål utanför turiststråken. Eva och Håkan berättade målande om hur de lyckats hitta dessa speciella platserna. Utmaningar och lösningar så allt skulle klaffa.

Många i publiken passade på att köpa deras intressanta bok.

Det kom ca 50 personer för att lyssna till det mycket intressanta föredraget. Eva Andersson tackade för det intressanta föredraget. Detta var ett arrangemang i Nyköpings hembygdsförening regi i samarbete med Stadsvakten.