”Mitt liv” Åke Andersson Puck-Åke berättade.

På berättarlördag i Stadsvakten den 5 mars fick publiken lyssna till Åke Andersson Puck-Åkes berättelser om hans intressant liv. Dessutom fick publiken lyssna till sång och musik av Claes Liljegren som följde temat i föredraget. Åke Andersson berättade om hur det var att vara statarromanerna och om hur barn roade sig med då han var barn. Tonåren präglades av motorcykelintresset och om Åkes arbete som sportreporter, konferencier i hela Sverige på motortävlingar och sportreporter på radion. Åke berättade också om sitt engagemang i ”Tillsammans mot cancer”. Publiken fick också inblick i Åkes liv som bilföretagare i Nyköping. Berättarlördagen avslutades med familjens resa till Kina och Thailand . Eva Andersson tackade Åke och Claes för en mycket intressant berättarlördag.