Trolleriskola i StadsvaktenOnsdagen den 20 juli var det trolleriskola i Stadsvakten med Magnus Vihagen. En mycket populär kurs för barn 8–12 år. Ungdomarna var mycket intresserade och lärde sig många trick och dessutom fick de med sig ett trollerikitt för framtida uppvisning av trolleri. Magnus berättade att intresset för trolleri väcktes i mycket unga år. Nämligen redan då han var i sjuårsåldern fick han förmånen att lära sig sina första korttrick av sin morbror. Sedan den händelsen var han  fast besluten att det var detta han skulle fortsätta med.

Då han hade haft trolleriet som en hobby i flera år och 1992 blev han tillfrågad av ett studieförbund i Uppsala om han ville hoppa in som kursledare för trolleriskolan, tvekade han inte en sekund. Magnus mins mycket väl hur det kändes då han fick lära sig sina första trick och nu fick han även möjlighet att lära andra denna fantastiska konstart. Kurserna har i huvudsak riktat sig för barn och ungdomar, men han håller även i kurser för vuxna.